Sitet flyttet til nyt opensource-CMS (fra Typo3 til WordPress)

Share Button

Brugervenligheden i CMS’et fra WordPress tiltalte mig efterhånden mere. Mulighederne for ændringer og tilføjelserne af yderligere features virker også mere enkelt og gennemprøvet. Da det også viste sig muligt at intgrere mine egne php-script på sitet (ifm. arkilex) var springet ikke langt. Jeg må nok bare indrømme, at Typo3 alligevel var en tand for nørdet til mig. Anyway kan de sagtens være at lærepengene med Typo3 nu viser sig at give pote i forhold til Wordpress 😉

One thought on “Sitet flyttet til nyt opensource-CMS (fra Typo3 til WordPress)

  1. Flot nyt look!
    Jeg må også indrømme, at jeg nok ikke ville bruge typo3 som “privatcms”, men synes nu stadig at det er et af de bedste opensource cms´er til større løsninger.
    Men jeg er også ret sikker på, at til private sites og fx sites for mindre organisationer m.m. er WordPress i stadig højere grad en mulighed. Der er også store sites – fx Le Mode, er det vist? – der har baseret deres løsninger på WP.

    – Respekt til dit nye site!
    Selv får jeg nok aldrig taget mig sammen til bare at få et rigtigt domæne 😉

Comments are closed.