Film optaget fra udstillingen “Gaven” i Second Life

Share Button

Udstillingen var lavet som et eksperiment i SL i 2008 på baggrund af materialet fra en bog “Gaven fra Uttental“, som jeg udgav sammen med Gammel Estrup, Herregårdsmuseet tilbage i 2005. Som jeg ser det, har 3D-web mange muligheder, som endnu kun er på et uopdyrket stadie, som eksemplet med metaverset Second Life. Derfor er begreberne omkring det også stadig ret futuristiske, det kommer på denne måde til at virke ret “oppustet” og rigeligt drømmeagtigt. Det finder sikkert sin form med tiden – måske i kraft af GoogleEarth….

Gaven

Filmen er optaget med en demoversion af Fraps og redigeret i Windows Moviemaker. Udstillingen er flyttet til mit nye udstillingsted: Koldinghus på Intoint Island

One thought on “Film optaget fra udstillingen “Gaven” i Second Life

Comments are closed.