Category navigation

Share Button

Ja, nu bliver det muligvis lidt nørdet, men hvis nogen kender svaret på flg., så ville jeg blive glad: Hvordan får man en navigationsbar (i WordPress), der går på kategorierne i stedet for blot “Hjem” og “Om”. “Om” er som det fungerer nu ikke en del af bloggen, men en “løs” side med mulighed kun for et indlæg, og det virker ikke helt optimalt…;-)

3 thoughts on “Category navigation

  1. Noget tyder på at eneste løsning er at hoste cms’en selv og der installere en “pakke”. Det er heldigvis helt gratis og ser ud til også at være ret brugervenligt (www.wordpress.org). Det må prøves…øver mig lige lidt på executives.dk…

  2. Jeg kører et andet tema, så jeg tør næsten ikke kloge mig… men kommer fanen ikke automatisk, når du skriver en ny side?

    …og iøvrigt tillykke med den nye blog!

  3. Jo, der kommer rigtigtnok en fane, men kun med mulighed for at lægge ét blog-punkt. Forsøger jeg at tilføje yderligere punkter havner de ude i “hjem”/hovedblog-siden…hvis det giver mening…ret irriterende..

Comments are closed.